Levering, Verzendkosten en Retourneren

                          

 

Leveringsvoorwaarden

Nadat u het artikel heeft besteld en betaald (via IDEAL, PayPal, Bancontact ) wordt deze uiterst zorgvuldig ingepakt en verzonden door TNT POST. Uw zending wordt altijd geregistreerd verzonden, uitgezonderd brievenbuspost. Op deze manier kunnen wij efficiënt leveren in samenwerking met TNT POST, zodat u het bestelde artikel snel en betrouwbaar ontvangt.

 De administratie - en verzendkosten bedragen voor levering binnen Nederland € 5,95 per zending ( Belgie €8,95 ). Past de zending door de brievenbus, dan zijn de verzendkosten € 3,95 ( Belgie €4,80). Het totaal bedrag wordt gegeven tijdens het bestellen van uw artikel en is terug te vinden op uw orderbevestiging.

U kunt uiteraard ook uw bestelling zelf afhalen op adres : Hottingabur 37  8855 CP te Sexbierum ( Friesland ) . U kunt dan betalen bij afhalen.

Caps and Clothes berekend geen verzendkosten indien de bestelling boven de € 60,- uitkomt voor bestellingen binnen Nederland. Voor Belgie bereken wij geen verzendkosten indien de bestelling boven de € 100,- uitkomt.


De beschikbaarheid staat per maat apart aangegeven. Als het artikel direct leverbaar is, is het voorradig, dan bedraagt de levertijd maximaal 4 werkdagen. Wij trachten uw bestelling binnen 24 uur te leveren nadat de betaling is overgemaakt.

Mocht er een artikel bij ons niet meer op voorraad zijn dan kunnen wij dit eventueel wel nabestellen en leveren aan u. Er dient dan alleen een langere leveringstijd in acht te worden genomen. Hierover wordt u op de hoogte gehouden indien dit het geval is. TNT Post levert uw bestelling aan huis af. Wanneer u op het moment van levering niet thuis bent, wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Wanneer u de tweede maal ook niet aanwezig bent wordt door TNT Post een bericht achtergelaten waar en wanneer u het pakket kunt afhalen.

Wat is de procedure bij retourneren?

 1. Binnen 14 dagen na ontvangst stuur je een mail naar   info@caps-and-clothes.nl  waarin je, onder vermelding van ons ordernummer aangeeft dat je een artikel wilt retourneren.
 2. Plaats het artikel in een stevige verpakking en maak het goed dicht.  Let op! Je blijft zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Retourverzendkosten zijn bij Caps and Clothes altijd voor rekening van de klant.
  Retouradres: Caps and Clothes
                        Hottingabur 37
                        8855 CP  Sexbierum
 3. Wij kunnen pas overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag indien wij het artikel in goede orde hebben ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan houden wij ons het recht voor om de retourzending te weigeren.
 4. Indien het artikel in goede orde is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten. Belangrijk! het teruggezonden artikel moet zonder sporen van gebruik zijn, compleet en onbeschadigd zijn. Wij verkopen geen gebruikte artikelen en aanvaarden derhalve geen artikel met enig spoor van gebruik.
 5. Wanneer het door ons geleverde niet binnen 14 dagen na ontvangst wordt aangemeld als een te retourneren artikel, dan geldt het als geaccepteerd.
© 2012 - 2024 Caps and Clothes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel